Select Page

Свято відбулось🎉🤩
Були напутні слова, багато побажань, були веселі конкурси, в яких то студенти програють викладачам, то викладачі студентам, були смішні сценки, були “Жоржетки”, які перемогли завідувача кафедри і тепер йому залишається лиш гадати, які ж то побажання він виконуватиме😜🤫
Загалом “День Студента” вдався і, вже традиційно, більше про емоції розкажуть фото, аніж слова😍 (незмінна Ivasiv Ola, дякуємо❤️).
 Попри те, що святкували, вдалось і плідно попрацювати, бо наші маркетологи презентували гурток з маркетингу і свої перші напрацювання спільно із викладачами.
 До святкування приєднались студенти ДВНЗ Тернопільський коледж харчових технологій та торгівлі , яким вже цього року обирати майбутній фах і ми дуже сподіваємось, що від маркетингу вони у такому ж захопленні, як і ми всі, хто до нього причетний.

❗️❗️❗️Величезна подяка спонсору заходу MOYO.ua, без вас свято було б неповним😉 MOYO.ua — мережа роздрібних магазинів техніки та електроніки.

Красивий спонсор святкування Салон краси “Le Grand”

Святкували весело зі студентами Галина ЦіхВолодимир ФаловичСвітлана СеменюкСвітлана ШпиликІрина ПінякЛілія Якимишин (Liliya Yakymyshyn)Ольга КраузеOksana MishchukKsenya KsenyaNataliya RozhkoДана ОксентюкІрина ЗваричОльга Сторож